Rentouttavaa raskaushierontaa Pirkanmaan alueella

Yhteydenotto

Tarjoan muiden hierontojen lisäksi myös raskausajan hierontaa. Käytän raskaushieronnassa apuna Englannista tilattua Belloost-tyynyä. Tyyny antaa tukea, eikä se luo paineen tuntua hierottavan vatsalle. Olenkin saanut asiakkailtani erittäin hyvää palautetta tyynystä ja sen rentouttavasta vaikutuksesta.

Raskaushieronta sopii kaikille raskaana oleville. Tervetuloa rentouttavaan hierontaan!

Varaa aika raskaushierontaan

Raskaushieronnan hyödyt

Raskausajan hieronnan tavoitteena on helpottaa vaivoja, jotka johtuvat kehossa raskauden aikana tapahtuvista muutoksista. Raskaushieronta muun muassa vähentää stressiä sekä auttaa rentoutumaan. Se vähentää turvotusta esim. raajoissa, laskee korkeaa verenpainetta sekä vähentää suonikohjujen muodostumista. Raskaushieronta laukaisee lisäksi lihasjännitystä sekä helpottaa liitoskipuja.

Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Belloost-raskaushierontatyyny

Vastikään valikoimaamme tullut Belloost-tyyny on tukeva ja miellyttävä raskaushierontatyyny, joka mahdollistaa miellyttävän hierontakokemuksen vatsamakuulla. Se onkin maailmanlaajuisesta terapeuttien ja hierojien ykkösvalinta raskausajan hoitoihin. Käyttämällä Belloost-raskaushierontatyynyä jokainen hierottava odottaja saa parhaan mahdollisen hoidon mukavassa asennossa. 

Tule kokemaan rentouttava raskaushieronta vatsamakuulla! Varaa aika jo tänään!

Ajanvaraus